Vítejte ve světě marketingu

welcome-2175196_1280

 

Vítáme Vás v marketingovém e-shopu Broker Trustu. Proč marketingovém? Protože marketing je chytrý nástroj, jak účinně budovat povědomí o Vaší firmě, oslovovat nové klienty a udržovat s nimi dlouhodobý vztah. Kvalitní poradenská práce je nenahraditelná, ale efektivní marketing je v dnešní době základ dalšího rozvoje. V e-shopu najdete užitečné materiály a služby, díky kterým klienty zaujmete, přinesete jim zajímavé informace a třeba právě to bude důvod, proč se rozhodnou využít Vaše služby.

Připravujeme pro Vás články na webové stránky, texty do newsletterů, grafické materiály i příspěvky na sociální sítě. To není zdaleka vše. Pomůžeme Vám s vytvořením webových stránekzautomatizujeme rozesílku newsletterů, navrhneme Váš vizuální styl i firemní materiály. A marketingoví experti Vám v online kurzech poradí, na co se v marketingu zaměřit, aby skutečně fungoval. Společně budeme budovat Vaši firemní image!

Projděte si sami jednotlivé balíčky, ať vidíte, co přesně pro Vás máme. Je toho opravdu hodně.

Naším cílem je nabídnout Vám pestrý a aktualizovaný mix materiálů a know-how, které zlepší a prezentaci Vaší firmy i komunikaci s klienty.  Věříme, že i v tomto je budoucnost finančního poradenství a jsme rádi, že společně dosáhneme úspěchu.